Het Bestuur

Voorzitter
Alexander Nonnekes

Na de Johan Cruijff Academy heeft Alexander zich jaren lang ingezet voor Stichting Spieren voor Spieren. Tegenwoordig werkt Alexander voor de KNLTB. . Alexander heeft de nodige ervaring in het werven van sponsoren maar ook in de uitvoering van evenementen .

Penningmeester
Sander Brouwer

Sander is eigenaar van De Hooge Waerder Accountants. Met zijn bedrijf steunt hij vele sporters. Daarbij is Sander vice-voorzitter bij een van de grootste voetbalclubs van Alkmaar en weet als geen ander hoe sport kan verbinden. Door zijn vele contacten in het bedrijfsleven beschikt Sander over een groot netwerk.

Secretaris
Marcel Verell

Marcel is eigenaar van de verzekeringswinkel. Een onafhankelijk financieel advies bureau. Is daarbij een zeer positief mensen mens. Met veel gevoel om mensen te verbinden en verder te helpen. Zijn zakelijke talenten en groot netwerk kunnen een wezenlijk bijdrage leveren aan de groei van de stichting.

Onze Ambassadeurs

Danny Hesp

Sinds 2005 de bevlogen voorzitter van de VVCS. In deze functie behartigt hij de belangen van de profvoetballers in Nederland. Ook als oud en passievolle voetballer (van o.a. Ajax en AZ) zullen veel mensen hem nog kennen. Graag wil hij zijn ervaring maar ook zijn netwerk, tijd en inspanning inzetten voor onze Stichting. Dat wij bijzonder blij met Danny als ambassadeur zijn spreekt voor zich.

Danny Hesp (Voorzitter VVCS en oud-prof)

Robbin Ruiter

Robbin is als sluitpost van Sunderland uit Engeland een nuchtere en sterke persoonlijkheid. Het overzicht als keeper heeft hij gelukkig ook in de maatschappij. Hij ziet heel goed wie extra steun nodig heeft in het leven. Hij is zeer betrokken bij de maatschappij waarin we leven. En hij is bereid die acties te ondernemen die nodig zijn om dat te bereiken. Een fijne ambassadeur voor Stichting Voetbal Helpt.

 

Robbin Ruiter (Sunderland)

Edouard Duplan

Edouard is niet voor niets meer dan eens uitgeroepen tot de meest sympathieke speler van de eredivisie. Edouard heeft een groot gevoel voor recht en onrecht in het leven. Hij is er zich van bewust dat hij als bekende voetballer zijn steentje wil en moet bijdragen voor kinderen in een achterstandssituatie. De perfecte ambassadeur voor onze stichting. Duplan speelt nu bij ADO den Haag en heeft hier voor gespeeld bij Sparta en Fc Utrecht.

Edouard Duplan
(ADO Den Haag)

To Top